DA BI MOGLI DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU MORATE DA BUDETE REGISTROVANI NA SAJTU vk.com Kliknite OVDE Da Se Registrujete. NAKON REGISTRACIJE ULOGUJTE SE TAMO I MOĆI ĆETE DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#1 Sre 14 Nov - 20:38:50
Radnja se odvija u 16 veku u Ukrajini i prati priču dvojice braće Kozaka. Njih dvojica vode odvojene bitke, jedan hoće da oslobodi zemlju od podmuklih Poljaka dok se drugi zaljubljuje u Poljakinju...
Gost
Gost
#2 Čet 15 Nov - 1:09:28
Da, Jul Briner je bio poreklom Rus i zvao se Julij Borisovič Briner.
Tenkista
Donator Foruma
Broj poruka : 17 Poeni : 189 Reputacija : 94 Datum upisa : 19.04.2016 Datum rođenja : 01.12.1973 Godina : 50 Grad : Loznica
#3 Čet 28 Apr - 15:51:05
JUHU !
Ovaj film sam gledao davnoooo i secam se da su u knjizi i na filmu zamenjene uloge Ostapa i Andrije , ili mozda gresim , svakako sam ga skinuo pa cu na sto vecem tv da odgledam sad preko praznika. A Jul Briner Taras ko grom !
Tenkista
Donator Foruma
Broj poruka : 17 Poeni : 189 Reputacija : 94 Datum upisa : 19.04.2016 Datum rođenja : 01.12.1973 Godina : 50 Grad : Loznica
#4 Čet 5 Maj - 9:21:53
Hmmm..odgledah film i prosto se osecam kao dete koje je saznalo da deda mraz ne postoji. Toni Kertis kao Kozak..smesan..Kalinka otpevana na engleskom..odvratno.. film totalno promasen i pretvoren u bljutavu ljubavnu pricicu..jedino Jurij blista , osim u par pateticnih recenica , o Zaporozju i majcici Rusiji..koje leze slovenskoj dusi i nikako ne mogu biti izgovorene na anglo... ma fuj !
Jedina pozitivna stvar je da su moja deca pogledala film i odusevila se kozacima , pa sam im , sa neskrivenim zadovoljstvom , odrzao par lekcija o istim i primetio sam da su im se primile : )