ArkA UPLoader MODerator
Broj poruka : 279 Poeni : 915 Reputacija : 213 Datum upisa : 30.10.2011 Datum rođenja : 04.06.1978 Godina : 46 Grad : Mostar Zanimanje : slikar i galerista
| #1 Pet 23 Nov - 13:22:47 | |
| Gospodja ministarka
(1989)
Rezija: Zdravko Sotra Scenario: Branislav Nusic Zanr: Komedija Godina: 1989 http://www.imdb.com/title/tt0200672/Uloge: Milena Dravic, Svetislav Goncic, Vojislav Brajovic, Mira Banjac, Zoran Cvijanovic, Nikola Djuricko, Olivera Markovic, Tasko Nacic, Dragan Nikolic, Mihajlo-Bata Paskaljevic, Jelica Sretenovic Opis: Postavši ministarka, Živka menja svoj dotadašnji nacin života I postaje svetska dama. Njena pokondirenost traje kratko, jer zbog skandala koje izaziva, njen muž mora da podnese ostavku. Ocajna, ona gleda za ministarskim fijakerom koji odlazi na jednu stranu, dok se ona vraca na drugu - u stari život. |
|
nenoabc Donator Foruma
Broj poruka : 184 Poeni : 664 Reputacija : 258 Datum upisa : 03.11.2011 Datum rođenja : 03.11.1967 Godina : 57 Grad : Zagreb Raspoloženje : optimiticno
| #2 Sub 24 Nov - 9:36:14 | |
| Odličan film
Milena Dravić diva Jugoslavenske kinomatografije odgliumila je fantastično Gospođu Ministarku jednostavno neponovljivo |
|
Gost Gost
| #3 Uto 27 Nov - 20:04:30 | |
| Nezaboravna Milena Dravic u ulozi gospodje ministarke |
|
Gost Gost
| #4 Pet 7 Dec - 17:32:43 | |
| Nažalost, ne mogu pogledat film, ovaj video ne radi....krene, pa stane nakon nekoliko sekunda i gotovo...ne ide dalje. Baš šteta, htjela sam se prisjetiti kako su to odigrali pravi majstori glume. Da bar jesam.....ovako, ništa od komentara. |
|
ArkA UPLoader MODerator
Broj poruka : 279 Poeni : 915 Reputacija : 213 Datum upisa : 30.10.2011 Datum rođenja : 04.06.1978 Godina : 46 Grad : Mostar Zanimanje : slikar i galerista
| |
Gost Gost
| #6 Pet 7 Dec - 19:52:45 | |
| - ArkA ::
- nelissa da li je to slučaj samo sa ovim videom ili i sa jos nekim koje sam ja postavila?
molim te pokusaj opet pa javi da li si uspjela , hvala ! Pokušala sam još jedan film - Na putu , također se nije uredno prikazao video. Neznam da li ja u nečemu griješim, jer sam tek pristupila i još nisam gledala filmove preko foruma. Svakako, kada kliknem na prikazivanje, prvo se dugo ućitava film-to je valjda normalno, zatim se povremeno ubacuje zvuk ili kratak isječak, pa opet crno i ništa ne prikazuje ....neznam uopće koliko dugo traje to učitavanje, al nakon sat vremena dodijalo mi pokušavat pokrenit gledanje filma pa sam prekinula. Ako imate kakav savjet u vezi s tim, bit ću zahvalna. Lipi pozdravi |
|
Gost Gost
| #7 Pet 7 Dec - 20:02:31 | |
| Evo opet pokušavam, ali slika je zamrznuta, a ton ide. Kad kliknem na video ne bi li pokrenula film, tada se isključi i ton, a slika i dalje zamrznuta. Opet kliknem - bilo gdje i opet se uključi samo ton, slika zamrznuta.....evo sad slušam Milenu kako vodi dijalog sa tetkom, a video ne ide pa ne ide....ako možete to popravit bilo bi super
Samo da javim da sam ipak uspjela pogledati film Na putu - ostavih već komentar, pa se neću ponavljati. Pozz |
|