DA BI MOGLI DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU MORATE DA BUDETE REGISTROVANI NA SAJTU vk.com Kliknite OVDE Da Se Registrujete. NAKON REGISTRACIJE ULOGUJTE SE TAMO I MOĆI ĆETE DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU
Pozdrav "Zvezdane"... Nažalost, nemam puno vremena, ali sam dobro pregledao tvoj "repertoar" i neke naše filmove (naravno i tvoju stranu) preporučio prijateljima koji su željni dobrih sad već relativno starih filmova (kao, "Lajanje na zvezde" i sl..) u Hrvatskoj i Bosni ali i Kanadi i USA... E, za ovog prijatelja iz USA bih te pitao: da li ti je dostupan TV film Flood: A River's Rampage, iz 1998 (UK)? Ja sam ga gledao na Hallmarku... Pozdrav i sve njabolje...
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#2 Pon 29 Apr - 12:52:36
Hay,
Nemam to, niti ima gde da se nađe osim ruske sinhronizacije,a ni prevod ne postoji..
Gost
Gost
#3 Pon 29 Apr - 22:31:54
Hvala.. "Broj jedan".. ja sam "natrčao" na neku nahsihronizovanu koreansku verziju, tako ad se engleski ne čuje....