Uživajte Uz NAJbolji Izbor Filmova Na InterNetu!

PrijemLatest imagesZvezdan Forum - Za Svakoga Po Nešto...Registruj sePristupiTraži

DA BI MOGLI DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU MORATE DA BUDETE REGISTROVANI NA SAJTU vk.com Kliknite OVDE Da Se Registrujete. NAKON REGISTRACIJE ULOGUJTE SE TAMO I MOĆI ĆETE DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU

Delite | 

         Vratiće Se Rode (2008)

Share on Facebook
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
Autor
 Vaša Ocena:

Anonymous
Gost

Gost

Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty
Počalji#26    Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 EmptySre 7 Avg - 23:05:13Odgovori na poruku

ovo je mozda najbolja domaca serija koju sam gledao

Barbur
Barbur

Legend
Legend

600+
Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty

Ženski Lav Svinja
Broj poruka : 646
Poeni : 3410
Reputacija : 358
Datum upisa : 29.03.2014
Datum rođenja : 28.07.1959
Godina : 65
Grad : Naharija, Israel

Počalji#27    Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 EmptySre 1 Jul - 22:09:24Odgovori na poruku

Poslednjih dana odgledala sam jedan maraton od nekoliko serija a na koji me je na FB navukao Broj Jedan. Ne žalim se. Za nekoga ko je decenijama tamo negde daleko ove serije su bile vruć kolač. Uglavnom sam bila zadovoljna. Priče su bile naduvane do pucanja od groteske. I kao svaka groteska, veoma tužne. U nekoliko navrata, pre nego što sam se zgrozila nad nekim situacijama, upitala sam se kako bih se ja postavila u datom trenutku, ali kako je to bilo retoričko pitanje naravno da odgovor nisam imala ali nisam ni osudila određene likove. Ono što mi je najviše smetalo bio je stravičan jaz u kvalitetu glume između stare garde i nove generacije (naravno, čast izuzecima) koju nikako nisam mogla da zamislim u velikim i teškim ulogama. Takođe mi je smetalo i uvođenje nekih sporednih radnji i likova, nebitnih za osnovnu priču a u cilju da se serija oduži na nekoliko sezona, što je dovelo do toga da dobro početa serija na kraju liči na sapunicu.

"Vratiće se rode" je drugačija od ostalih serija koje sam gledala, ali ne bih rekla da je najbolja od svih koje sam gledala. Priča je dosta koherentna mada i ovde ima nekih sporednih likova bez kojih se ne bi ništa izgubilo. Glumačka ekipa je na visini zadatka ali Dragan Bjelogrlić odskače od svih i daje jedan uverljiv i realan lik. Nagli preobražaj Duleta Pacova na kraju mi se nije svideo jer deluje bajkovito. Ipak, u celini gledano, serija je iznad proseka.

Podsetila bih ove mlađe generacije da smo mi, na svim prostorima bivše države, uvek imali odlične serije: "Kuda idu divlje svinje", "Sivi dom", "Marija", "Malo" i "Velo misto", "Ceo život za godinu dana", "U registraturi", "Crni sneg" (Gotovo sve pobrojane možete videti ovde zahvaljujući Broju Jedan i njegovoj ekipi)...... Čak su i one koje su podilazile pod kožu režimu, kao nezaboravni "Otpisani" bile odlične. Imali smo neverovatnu glumačku garnituru, odlične režisere i još bolje scenariste, humoriste i satiričare, kao što su npr bili Radivoje Lola Đukić, Miljenko Smoje i Siniša Pavić.

I još samo nešto. Reklame! Prosto me ubiše. Ne one na subliminalnom nivou kojih ima svuda i koje su nužno zlo. Ono otvoreno guranje pod nos raznoraznih šoljica za kafu, sokova, viskija pa čak i jednog velikog plavog balona. Sponzori su uvek bili i biće, ali ovo je zaista prekardašilo.

Jasbi7
Jasbi7

Loyal Member
Loyal Member

200+
Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 Empty
Srbija

Ženski Ribe Svinja
Broj poruka : 212
Poeni : 1160
Reputacija : 160
Datum upisa : 06.02.2016
Datum rođenja : 25.02.1971
Godina : 53
Grad : beograd

Počalji#28    Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 EmptyPon 4 Jul - 20:13:37Odgovori na poruku

Odgledah u dva dana sve epizode, opet.

Definitivno, jedna od boljih naših serija u poslednjih četvrt veka. Dobar splet glumaca starije,stare, i, mladje generacije. Odlična režija, odlična muzika.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

"Što život jednom rukom pruži, drugom uzme natrag." Car Klaudije

Sponsored content

Počalji#29    Vratiće Se Rode (2008) - Page 2 EmptyOdgovori na poruku

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 

Similar topics

-
» Rode u Magli (2009)
» Bližnji (2008)
» Cyclops (2008)
» Mamutica (2008)