DA BI MOGLI DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU MORATE DA BUDETE REGISTROVANI NA SAJTU vk.com Kliknite OVDE Da Se Registrujete. NAKON REGISTRACIJE ULOGUJTE SE TAMO I MOĆI ĆETE DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU
Broj poruka : 2173 Poeni : 9852 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
#1 Ned 13 Okt - 16:57:19
Dobrodošli u Cvjećarnicu grupe TNT! Ovdje možemo pričati o svemu i svačemu,tema nije zadana.Osim papirnatog cvijeća ofarbanog ekološkim bojama,kod nas možete nabaviti piće,hranu.Ne zamjerite ako je nečemu istekao rok-Broj Jedan voli sve starijeg datuma,a i imamo velike zalihe,još iz Rimskog Carstva. Šef grupe TNT voli pričati priče iz davnina,ima puno zanimljivih. Pridružite nam se u komunikaciji!
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#7 Uto 15 Okt - 4:50:14
O,da znaš,.. šta li im bi odjednom
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj poruka : 2173 Poeni : 9852 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
#8 Uto 15 Okt - 4:58:10
Baš.Pitam se,pitam zašto je to tako hehe. Neka navale i međusobno komuniciraju ovdje,druže se,upoznaju.
E,da-ovdje možete pisati,između ostalog i o nostalgiji za prošlim (meni boljim) vremenima.
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Sir Oliver
UPLoader MODerator
#9 Uto 15 Okt - 6:21:20
sipa ::
Vidim da sam dobio opomenu pred isključenje i u pravu ste. Evo da se napokon prdestavim.Zovem se SILVIO i dolazim iz RIJEKE.Imam 52 godine.Nepopravljiv sam Yu nostalgičar jer ovo danas tj.od dana kad su nam sjebali JUGU ne sliči na ništa i samo me uspomene na one preljepe dane moje mladosti ,bratstva i jedinstva ,uzajamnog pomaganja,druženja bez skrivenih namjera drže na životu.Sadašnjost mi je siva a budučnost, kako nas političari-mafijozi vode,crna. Ovaj sajt mi je došao kao melem na ranu.Stoga veliko hvala BROJU 1.Samo tako nastavite. IMAM ZVEZDANA na mobitelu,laptopu tabletu.Viste moj apaurin ,praksiten helex... uvijek pri ruci. Moje veliko HVALA ZA sajt.Samo tako nastavite. Kako kaže naslov jednog filma a JA ĆU BUDAN SANJATI.Pozz Silvio
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#10 Uto 15 Okt - 6:24:03
Yea, odličan,svaka čast... Ovim današnjim generacijama nije jasno,a i ne može ni da bude, kako je nekad bilo dobro druženje od Vardara pa do Triglava i od Đerdapa pa do Jadrana i nikog nije bilo briga dal je ovaj Hrvat ili onaj tamo dal je Makedonac ili Bosanac... ,svi smo se družili i bilo nam je barem milijardu puta lepše nego ovima sada što je... kad sam počeo da pravim ovaj forum, pravio sam ga baš zato, da se svi mi iz stare dobre YUGOSLAVIJE, ovde zezamo,dužimo i gledamo dobre filmove.. ali ovde je izgleda u modi samo ovo poslednje....
Voštana
Recenzent Foruma Donator
Broj poruka : 351 Poeni : 2782 Reputacija : 204 Datum upisa : 12.10.2013 Datum rođenja : 24.09.1908 Godina : 116 Grad : Beograd Zanimanje : Ne biste verovaliRaspoloženje : Pala s Marsa
#11 Uto 15 Okt - 11:34:10
Broj Jedan ::
Yea, odličan,svaka čast... Ovim današnjim generacijama nije jasno,a i ne može ni da bude, kako je nekad bilo dobro druženje od Vardara pa do Triglava i od Đerdapa pa do Jadrana i nikog nije bilo briga dal je ovaj Hrvat ili onaj tamo dal je Makedonac ili Bosanac... ,svi smo se družili i bilo nam je barem milijardu puta lepše nego ovima sada što je... kad sam počeo da pravim ovaj forum, pravio sam ga baš zato, da se svi mi iz stare dobre YUGOSLAVIJE, ovde zezamo,dužimo i gledamo dobre filmove.. ali ovde je izgleda u modi samo ovo poslednje....
E, vidis, to je ono sto i meni tako puno nedostaje. Ranije smo registrovali, taj je iz Hrvatske ili Slovenije i niko nije to gledao na politicki nacin kao danas. Ja sam otisla iz stare Jugoslavije sa roditeljima u inostranstvo i nekako sam ostala na tom nivou od ranije i posle svih ovih gluposti koje su se izdesavale. I tako, pricam ja ovde sa Hrvatima sasvim normalno, a oni se cude, kako to Srpkinja nema neke politicke primedbe i sta ti ja znam... I ja tek onda primetim koliko je politicka propaganda zatrovala narod tamo i koliko sam ja u stvari Jugo-nostalgicar, bez da sam toga bila svesna, jer ovde nisam dozivela sva ta previranja i nisam bila pod uticajem propagande. Medjutim, koliko vidim, ima i ljudi koji nisu dozvolili da propaganda utice na njih, nego su sacuvali zdrav mozak i normalan pogled na zivot. Za mene su jos uvek najlepse pesme Korni grupe, "April u Bogradu'" od Zdravka Colica, Bijelog Dugmeta sa Bebekom od ranije, Olivera Dragojevica i ostalih, jer i ne znam sta se sve pisalo po novinama o njima, a u cilju sirenja politicke zatrovanosti. Sva ta neopterecenost mi jako nedostaje, ta nevinost u kontaktu sa ljudima drugih nacionalnosti. To saputanje politickih viceva i okretanje da neki dousnik ne prisluskuje. Sve to ima neku romantiku u sebi i neku deciju naivnost, kada smo bili mnogo srecniji, jer smo znali ko pije i ko placa i gde je kome mesto. Vidim i po godinama ucesnika ovde, da smo svi manje-vise slicnih godina i da nosimo onu romantiku od ranije u sebi. Veoma mi je drago da sam u drustvu ljudi sa kojima mogu bez mnogo reci da se razumem, jer imamo slicne uspomene i slicno misljenje o nasoj zemlji kakva je nekada bila.
Gost
Gost
#12 Uto 15 Okt - 12:33:10
Pa nadam se da gresis, ima nas jos koji delimo tvoje misljenje o YUgi. Sada je vazno da si faca sa parama, a sto nemas nista u glavi nikom nista. Vrednovanja coveka su totalno poremecena. Nekad smo isli po celoj YUGI stopom, isli na koncerte bez straha da ce se nesto ruzno desiti. A sad po danu pa nadrljas od neke naduvane budale.
Voštana
Recenzent Foruma Donator
Broj poruka : 351 Poeni : 2782 Reputacija : 204 Datum upisa : 12.10.2013 Datum rođenja : 24.09.1908 Godina : 116 Grad : Beograd Zanimanje : Ne biste verovaliRaspoloženje : Pala s Marsa
#13 Uto 15 Okt - 13:07:53
To sam i napisala da mi je drago sto ima jos ljudi koji misle slicno kao ja. Nove generacije nemaju taj osecaj koji smo mi imali tada tamo. Vidim i ja da su ljudi prodali svoje ideale i karaktere za novac. U inostranstvu covek ima puno mogucnosti da se "snadje" i svako ko se ne drzi svojih principa, lako propadne. U Srbiji je tako da neki ljudi tesko odolevaju iskusenju i u stanju su da se prodaju za male pare, jer su namuceni prilikama zadnjih godina, pa opet ne opravdavam to sto je postalo od moje lepe Jugoslavije, i kako mlada generacija nema vise mnogo kocnica kada je u pitanju novac. Naravno, da napomenem, cast izuzecima sa ovog foruma i jos od po negde.
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
#15 Uto 15 Okt - 18:01:32
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Voštana
Recenzent Foruma Donator
#18 Uto 15 Okt - 20:37:04
E, i ja htedoh da postavim nareske, ali mi ne daju jos uvek da stavljam slike... Jao, odlicni su, bas kako ih volim.... A pice prepustam muskarcima, ala ce da bude veselo onda... Sada moram da odgledam jos jedan film o starom Egiptu... steta da ova prsuta i salama i sir samo stoje ovde...
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
#20 Uto 15 Okt - 20:59:07
Gretta ::
E, i ja htedoh da postavim nareske, ali mi ne daju jos uvek da stavljam slike...
Probaj sad,trebalo bi da može
Voštana
Recenzent Foruma Donator
#21 Uto 15 Okt - 21:45:44
Vidi, funkcionise... hvala ti. Da posluzim i ja malo drustvo sa par sendvice, obozavam da ih pravim, a uz filmove ode brdo njih...
Sir Oliver
UPLoader MODerator
#22 Uto 15 Okt - 22:10:49
Super izgleda,a sigurno je i fino,kad je to pripremila teta Gretta-forumska vedeta :Hvala!:
Voštana
Recenzent Foruma Donator
#24 Sre 16 Okt - 0:00:01
Jao, predivno. Vec me je sramota da se stalno javljam, ali kada imate tako divne stvari ovde na forumu... i sada kao kruna svega, dobra muzika...
Ajde sada i vi drugi, javljajte se malo...
Sir Oliver
UPLoader MODerator
#25 Sre 16 Okt - 0:12:12
Javljaj se ti koliko hoćeš,što više,to bolje.Zato i otvorih ovaj kutak,da se družimo,komuniciramo o svemu i svačemu,a ne samo da se blene u filmove i šuti. Volim starogradsku muziku.Sjetna,emotivna,uh. Ima preko nekoliko melodija koje baš i ne spadaju u starogradski fah,ali nema veze.