DA BI MOGLI DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU MORATE DA BUDETE REGISTROVANI NA SAJTU vk.com Kliknite OVDE Da Se Registrujete. NAKON REGISTRACIJE ULOGUJTE SE TAMO I MOĆI ĆETE DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Voštana
Recenzent Foruma Donator
Broj poruka : 351 Poeni : 2782 Reputacija : 204 Datum upisa : 12.10.2013 Datum rođenja : 24.09.1908 Godina : 116 Grad : Beograd Zanimanje : Ne biste verovaliRaspoloženje : Pala s Marsa
#60 Sub 12 Okt - 12:16:00
Zdravo svima, ja sam Gretta iz Beograda, trenutno u inostranstvu. Ne mogu da verujem na kakvo blago sam naisla ovde! Jos sam u fazi istrazivanja, ali i ovo sto sam videla me odusevljava. Veliko hvala Broju Jedan na trudu. Fascinirana sam kako ja temeljito svee uradjeno. Samo mi se cini da je forum malo zapostavljen i slabo aktivan, ali, kao sto rekoh, jos uvek istrazujem, pa cu da vidim da li utisak vara...
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#61 Sub 12 Okt - 15:51:20
Hvala i dobrodošla na Forum
a da je zapostavljen i neaktivan u pravu si, ovde bre niko živ neće da napiše ni reč kad odgleda nešto (čast izuzecima, samo par njih) samo dođu ,odgledaju to što nigde drugde neće da nađu i ni hvala da kažu, a kamo li da napišu koju reč o filmu koji su odgledali...
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj poruka : 2172 Poeni : 9851 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
#62 Ned 13 Okt - 1:55:06
Gretta ::
Zdravo svima, ja sam Gretta iz Beograda, trenutno u inostranstvu. Ne mogu da verujem na kakvo blago sam naisla ovde! Jos sam u fazi istrazivanja, ali i ovo sto sam videla me odusevljava. Veliko hvala Broju Jedan na trudu. Fascinirana sam kako ja temeljito svee uradjeno. Samo mi se cini da je forum malo zapostavljen i slabo aktivan, ali, kao sto rekoh, jos uvek istrazujem, pa cu da vidim da li utisak vara...
Milo nam,em drago da filmove,bez povećala gleda i jedna 105-godišnjakinja Mogla si zaokružiti i na 110 g. Broj Jedan pamti još i Rimsko carstvo,ali ruke mu ne drhte,oči još dobro služe pri potrazi za filmovima
Nego,nisi li promašila planetu?Kažu da su žene s Venere,a muškarci s Marsa Kako god,uživaj.
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Voštana
Recenzent Foruma Donator
Broj poruka : 351 Poeni : 2782 Reputacija : 204 Datum upisa : 12.10.2013 Datum rođenja : 24.09.1908 Godina : 116 Grad : Beograd Zanimanje : Ne biste verovaliRaspoloženje : Pala s Marsa
#63 Ned 13 Okt - 2:42:45
Broj Jedan ::
Hvala i dobrodošla na Forum
a da je zapostavljen i neaktivan u pravu si, ovde bre niko živ neće da napiše ni reč kad odgleda nešto (čast izuzecima, samo par njih) samo dođu ,odgledaju to što nigde drugde neće da nađu i ni hvala da kažu, a kamo li da napišu koju reč o filmu koji su odgledali...
Znas kako je, nesebicnost jos nikada nije bila nagradjena kako treba, naprotiv. Zadivljena sam cinjenicom da ovde nema gnjavaze, uslova i sta ti ja znam, kao na vecini foruma. Razmljivo je da se ocekuje prijava i to je sasvim u redu, ali da je sve tako otvoreno i slobodno ponudjeno na download bez neke gramzivosti koja bi se pokazala zagusivanjem reklamama, to je za mene cudo nad cudima. Mislim da je zaista najmanje sto mozemo da ucinimo u znak zahvalnosti da ostavimo ovde komentar o tome sta smo pogledali i ja cu to zaista uraditi cim budem do kraja odgledala nesto, jer znam koliko truda i ljubavi za ovo sto radis stoji iza toga. Trenutno se osecam kao onaj medved u crtanom filmu kada je bio izmedju dve kosnice, pa je poludeo, jer nije znao koju pre da zgrabi. :-)): Moram samu sebe da kocim da sve to sistematski pregledam. Posto zivim u inostranstvu, mnoge serije koje su se pojavile posle 1977. godine nisam gledala, a znam za njih, pa sam presrecna da to mogu sada na miru da pogledam, a neke serije koje znam od pre da ponovo vidim i da se podsetim dobrih, starih vremena... Antiprotivan kaze da pamtis Rimsko carstvo, ali kako stoji stvar sa Vavilonom i Sumerom? Mozda smo se sreli tamo, iako si ti doduse star, ali se sigurno secas i tog doba... i jedne zgodne crvenokose svestenice u hramu...
antiprotivan ::
Milo nam,em drago da filmove,bez povećala gleda i jedna 105-godišnjakinja Mogla si zaokružiti i na 110 g. Broj Jedan pamti još i Rimsko carstvo,ali ruke mu ne drhte,oči još dobro služe pri potrazi za filmovima
Nego,nisi li promašila planetu?Kažu da su žene s Venere,a muškarci s Marsa Kako god,uživaj.
Nisam mogla da zaokruzim na 110, jer su 105, umetnicka sloboda zasnovana na istinitom stanju. Zamisli neku mladu osobu koja se uclanila na forum Broja Jedan! Kazu, slican se slicnom raduje, pa tako i ja da ne kvarim opstu sliku, brze-bolje dograbih naocare, stap i krenuh u istrazivanje strane.
Ja sam pala s Marsa, ali na Zemlju umesto da se vratim na Veneru, orijentacija mi nikada nije bila jaca strana...
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj poruka : 2172 Poeni : 9851 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
#64 Ned 13 Okt - 3:08:29
Nisam mogla da zaokruzim na 110, jer su 105, umetnicka sloboda zasnovana na istinitom stanju. Zamisli neku mladu osobu koja se uclanila na forum Broja Jedan! Kazu, slican se slicnom raduje, pa tako i ja da ne kvarim opstu sliku, brze-bolje dograbih naocare, stap i krenuh u istrazivanje strane.
Ja sam pala s Marsa, ali na Zemlju umesto da se vratim na Veneru, orijentacija mi nikada nije bila jaca strana..
Veselim se tvojim budućim vrckastim i duhovitim komentarima.
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#65 Ned 13 Okt - 9:11:27
.. Antiprotivan kaze da pamtis Rimsko carstvo, ali kako stoji stvar sa Vavilonom i Sumerom? Mozda smo se sreli tamo, iako si ti doduse star, ali se sigurno secas i tog doba... i jedne zgodne crvenokose svestenice u hramu...
..Verovatno da se sećam, samo da malo razmislim..
Sir Oliver
UPLoader MODerator
#66 Ned 13 Okt - 10:53:46
Možda ovo pomogne da se sjetiš nekih detalja iz (pra)davne prošlosti... Baš sam optimist
Voštana
Recenzent Foruma Donator
#67 Ned 13 Okt - 15:54:35
Izgleda da funkcionise...
Ali odgovor mogu da posaljem tek kroz sedam dana, jos sam previse sveza za postavljanje slika...
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Voštana
Recenzent Foruma Donator
#69 Ned 13 Okt - 16:10:49
Mislila sam na Antisklerin za Broja Jedan... Vec je poceo da se priseca, ali dokaz cu moci da stavim kroz 7 dana... Dotle saljem jedan suvenir sa Marsa...
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Ja sam Zeka i zelim vam dobro vece ili dobro jutro. Zavisi kako kad se bude citalo. Zelim vam ugodan pocetak nove nedelje....)
Gost
Gost
#73 Pon 14 Okt - 2:53:19
Lep Pozdrav iz Novog Sada vam zelim .sve najbolje filmofili :-)): .lep kutak nema sta
Pozdrav,Peter
Gost
Gost
#74 Pon 14 Okt - 3:29:11
Pozdrav za sve na forumu , posecivao sam ga jos dok su bile knjige,samo i one zvezdice a vidim lepo raste forum i bas mi je drago zbog toga...
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
#75 Pon 14 Okt - 4:22:03
Pozdrav.. mislim da govoriš o mom drugom forumu, ovde nikad nisu bile knjige niti bilo šta drugo osim filmova : http://zvezdan.serbianforum.info