Broj Jedan Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
| |
radovan grkovski Donator Foruma
Broj poruka : 328 Poeni : 1784 Reputacija : 728 Datum upisa : 15.10.2013 Datum rođenja : 21.11.1948 Godina : 76 Grad : novi sad
| #2 Uto 6 Maj - 20:16:03 | |
| Film koji spada u neku vrstu horora, ali sa ovim glumcima to umanjuje ovu predpostavku.... ali u svakom slučaju veoma hičkokovski i nepredvidljivo da poslednjeg minuta.... savršeno, za mene neočekivano.... uživao sam, iako sam svo vreme bi napetih živaca... čudno zar ne, da u mojim godinama toliko dobijam tih emocija koje stvara film..... |
|
bezwerhow Junior Member
Broj poruka : 8 Poeni : 48 Reputacija : 24 Datum upisa : 09.08.2014 Datum rođenja : 11.08.1950 Godina : 74 Grad : subotica Zanimanje : bravar Raspoloženje : zavisi od okolnosti
| #3 Ned 10 Avg - 22:38:21 | |
| napeto, neizvesno ,oscilacija broja sumnjivih kao i pretpostavka o mogucem zavrsetku.pleni paznju i emocije ,kao da su prepisivali od hičkoka. |
|
pimpilimpi Junior Member
Broj poruka : 6 Poeni : 27 Reputacija : 9 Datum upisa : 02.09.2014 Datum rođenja : 01.01.1960 Godina : 64 Grad : alibunar
| #4 Sub 6 Sep - 16:49:44 | |
| gledala sam jos dva filma sa istim temom i to sa ingrid bergman i sa princezom greis kelly ne znam imena filmova.inace su sva tri filma bila odlicna i napeta |
|
Barbur Legend
Broj poruka : 646 Poeni : 3410 Reputacija : 358 Datum upisa : 29.03.2014 Datum rođenja : 28.07.1959 Godina : 65 Grad : Naharija, Israel
| #5 Ned 31 Jan - 8:28:36 | |
| - pimpilimpi ::
- gledala sam jos dva filma sa istim temom i to sa ingrid bergman i sa princezom greis kelly ne znam imena filmova.inace su sva tri filma bila odlicna i napeta
Taj sa Ingrid Bergman je neponovljivi psihotriler "Plinsko svetlo" (po mom nestručnom mišljenju jedan od najboljih ikada snimljenih) po čijem obrascu je napravljen i ovaj film, što naravno ne umanjuje njegov kvalitet. Zaista drži napetost. Ono što mi je smetalo bila je gluma DD koja mi nije baš delovala uverljivo u pojedinim scenama. Ipak, za one koji (kao ja) vole ovakve filmove to nije razlog da ga ne pogledaju. |
|
Jasbi7 Loyal Member
Broj poruka : 212 Poeni : 1160 Reputacija : 160 Datum upisa : 06.02.2016 Datum rođenja : 25.02.1971 Godina : 53 Grad : beograd
| #6 Uto 18 Apr - 6:56:31 | |
| - Barbur ::
- pimpilimpi ::
- gledala sam jos dva filma sa istim temom i to sa ingrid bergman i sa princezom greis kelly ne znam imena filmova.inace su sva tri filma bila odlicna i napeta
Taj sa Ingrid Bergman je neponovljivi psihotriler "Plinsko svetlo" (po mom nestručnom mišljenju jedan od najboljih ikada snimljenih) po čijem obrascu je napravljen i ovaj film, što naravno ne umanjuje njegov kvalitet. Zaista drži napetost. Ono što mi je smetalo bila je gluma DD koja mi nije baš delovala uverljivo u pojedinim scenama. Ipak, za one koji (kao ja) vole ovakve filmove to nije razlog da ga ne pogledaju. Nepotrebna verzija nenadmašne "Plinske svetlosti". Kada sam ukapirala,negde na pola filma,da je to -to, film je izgubio svu draž,bar,za mene.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● "Što život jednom rukom pruži, drugom uzme natrag." Car Klaudije |
|