Sir Oliver UPLoader MODerator
Broj poruka : 2172 Poeni : 9851 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
| #1 Sub 7 Jun - 22:56:41 | |
| Autor i voditelj: Milomir Marić Jedan od najvećih srpskih tajnih agenata u istoriji, Božidar Spasić, prvi put govori ono što je decenijama hteo da sakrije. - Rat u Jugoslaviji počeo je odavno u evropskim prestonicama, gde su se tamanili Udba, kriminalci i politička emigracija -- kaže Spasić. -- Devdesetih se taj rat preselio na teritoriju Jugoslavije i pretvorio je u ruševine, tragediju i propast. Boža Spasić smatra da se uz pomoć Arkana, Giške i ostalih nije borio protiv političkih disidenata, nego protiv onih, koji će kasnije rasturiti Jugoslaviju. - Evropa od nas traži da otvorimo tajni dosije i da obajsnimo ko je koga ubio u Parizu, Frankfurtu, Berlinu ili ko zna gde -- objašnjava Spasić. -- Međutim, ništa se nije dešavalo bez znanja tajnih službi tih zemalja, koje su nam često namigivale koga smemo da maknemo, a koga ne. Zato, neka prvo oni otvore svoja dosijea, pa ćemo i mi naše. Ja sam tada spreman da kažem šta sam sve radio, jer nemam čega da se stidim. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom |
|