Broj Jedan Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
| #1 Sub 30 Jul - 11:35:44 | |
| "Avanture Robina Hooda" jedan je od najpoznatijih i najcenjenijih izdanaka nekad silno popularnog žanra avanturističko-istorijskih filmova. Legendarni Errol Flynn u naslovnoj ulozi dominira filmskim prostorom, a dostojna mu je partnerka Olivia de Havilland kao Marian, ali i ostali su glumci vrlo izražajni u svojim ulogama. Rediteljska dvojka Curtiz - Keighley s lakoćom su isprepleli akciju, humor i romansu, stvoriviši film brzog i napetog ritma. Engleska, srednji vek. Kralj Richard Lavlje Srce je zarobljen na povratku iz Krstaškog rata, a njegov mlađi brat, princ John, ne želi da plati otkupninu, nego planira, uz podršku Guya od Gisbournea, šerifa iz Nottinghama i drugih pristalica, da preuzme presto. Princ John i ostali Normani zlostavljaju saksonsko stanovništvo, a suprostavlja im se sa svojom družinom iz Sherwoodske šume odmetnuti saksonski plemić Robin od Locksleyja, poznatiji kao Robin Hood. U posetu princu Johnu, koji je namjerava udati za Guya od Gisbournea, stiže Marian, međutim, Robin se zaljubi u nju, a ona mu uzvraća osjećaje.... Kliknite Ovde Za Stream 2:
|
|
nenoabc Donator Foruma
Broj poruka : 184 Poeni : 664 Reputacija : 258 Datum upisa : 03.11.2011 Datum rođenja : 03.11.1967 Godina : 57 Grad : Zagreb Raspoloženje : optimiticno
| #2 Ned 20 Jan - 22:39:59 | |
| Priču o Robinu Hudu manje više svatko zna. Meni osobno ovi mi je nnadraža verzija filma s Errol Flinom. Romantnična scena kada se Robin Hud penje na prozor kod ledy Miriam ostaje legendarna i za sva vremena neponovljivo. |
|
Yeremija Veteran
Broj poruka : 78 Poeni : 446 Reputacija : 190 Datum upisa : 26.06.2012 Datum rođenja : 15.09.1963 Godina : 61 Grad : beograd
| #3 Čet 28 Mar - 18:03:14 | |
| Ne znam ni sam koliko sam puta gledao ovaj film i koliko cu ga puta jos gledati. Cista 10. |
|
Tenkista Donator Foruma
Broj poruka : 17 Poeni : 189 Reputacija : 94 Datum upisa : 19.04.2016 Datum rođenja : 01.12.1973 Godina : 50 Grad : Loznica
| #4 Čet 28 Apr - 15:45:21 | |
| Setih se s kakvo odusevljenje nastane medju nama , tadasnjom decom , kad vidimo najavu za ovaj film. A Erol Flin najbolji Robin Hud , svi kasniji nisu mangupi , a Marijane nisu lepe kao njegova. |
|