SVE EPIZODE NAŠE OMILJENE SERIJE!
"Kako smo postajali ljudi.....Zovem se Branislav Živković, a zovu me Bane Bumbar.
A to je zato što sam uvek bio tako malo bucmastog lica. Tako sam se rodio, šta mogu...
Rodjen sam 1945. godine od majke Olje, Olivere i oca Sretena, Srete Živkovića..."
Ovako započinje jedna od najpopularnijih serija snimljenih na ovim prostorima. Serija oslikava život mladića Baneta Živkovića prateći vesele i tužne dogadjaje u njegovom životu i životu njegove porodice i prijatelja, od njegovog polaska u srednju školu pa do završetka fakulteta.
Svaka epizoda čini celinu za sebe (ima ih deset, a svaka traje oko 60 minuta) i opisuje odredjenu godinu u periodu od 1960. do 1970. godine. Tu su prve ljubavi, poljupci, tuče, prva igranka..
Svaka epizoda predstavlja i retrospektivu najznačajnijih dogadjaja tih godina,sigurno će i Vas podsetiti na mnogo šta! Ovde se pojavljuju i Aleksandar Berček, Predrag Manojlović, Bogdan Diklić,Rahela Ferari, Gordana Marić, Djurdjija Cvetić, Neda Arnerić, Josif Tatić,Zorica Mirković, Bisera Valentanlić, Dragoslav Ilić, Jovanka Kotlajić,Slavica Djordjević, Ivan Djurdjević, Velibor Nikolić, Aleksandar Stojanović i deca Srdjan Grujić, Vesna Crnomarković, Milenko Nikolić i dr.
Serija je snimana 1975.
Uloge: Branko Cvejić, Danilo Bata Stojković, Olivera Marković , Aleksandar Berček,
Miki Manojlović, Bogdan Diklić, Đurđija Cvetić, Rahaela Ferari...
Autor: Srđan Karanović
Kliknite Ovde Za Ostale Epizode: