Broj Jedan Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
| #1 Uto 13 Sep - 18:34:14 | |
| Edmond Dantes mlad je, prav, romantičan, naivan i ozbiljno zaljubljen mornar koji će uleteti u spletku počinjenu od strane nekih njegovih što prijatelja, što neprijatelja. Radi jednog Napoleonovog pisma (a to su onda bile stvari slične tome kao da danas švercujete ukradene dijamante ili nuklearno oružje) Edmond će izgubiti sve: svoju slobodu, svoje dobro ime, svoju ljubljenu Mercedes i završit u zatvoru do kraja života. Ili barem dok ne pobegne, koju deceniju kasnije. U zatvoru će upoznati novog mentora, doznati gde leži veliko blago (na ostrvu Monte Cristo) i onda počinje njegov drugi život: čoveka u crnom, igrača koji će rasuti živote svojih neprijatelja kao pustinjski pesak... Kliknite Ovde Za Stream 2:
|
|
Gost Gost
| #2 Pon 28 Okt - 19:00:36 | |
| Ove verzije filma se sećam davno...kao klinac i dugo sam je tražio. Hvala na tome! Bolja je ova verzija od one iz 2002-e ;) |
|
Jasbi7 Loyal Member
Broj poruka : 212 Poeni : 1160 Reputacija : 160 Datum upisa : 06.02.2016 Datum rođenja : 25.02.1971 Godina : 53 Grad : beograd
| #3 Pet 31 Avg - 14:42:20 | |
| Najbolja verzija.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● "Što život jednom rukom pruži, drugom uzme natrag." Car Klaudije |
|
Barbur Legend
Broj poruka : 646 Poeni : 3410 Reputacija : 358 Datum upisa : 29.03.2014 Datum rođenja : 28.07.1959 Godina : 65 Grad : Naharija, Israel
| #4 Sub 16 Sep - 21:26:59 | |
| Odgledala sam sva tri filma koja su ovde. Što bi današnja deca rekla odbindžovala sam ih sve danas. Davno sam čitala roman, pre sigurno pedeset godina i gotovo da ga se ne sećam pa tako ne mogu da lažem koja je verzija najbliža Diminom delu. Pretpostavljam da to nikako nije ova iz 2002 ali za nju mogu da kažem da joj je radnja najbliža današnjim filmovima: možda bi Dima tako napisao priču da je piše danas. Verzija iz 1975 koju smo svi barem jednom nekada odgledali prepuna je poznatih imena, lepih faca i ima melodramatski kraj koji me je podsetio na kraj novele jednog drugog Aleksandra Dime, sina i na "Damu sa kamelijama", iako i u romanu Mercedes i Albert odlaze. U verziji iz 1934 radnja je najkompaktnija, nema suvišnih detalja ali mi je smetao happy and. Svaki od tri filma je, posmatran nevezano za roman, dobar i odgovara vremenu u kome je nastao. Neka to bude i moj komentar. |
|