DA BI MOGLI DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU MORATE DA BUDETE REGISTROVANI NA SAJTU vk.com Kliknite OVDE Da Se Registrujete. NAKON REGISTRACIJE ULOGUJTE SE TAMO I MOĆI ĆETE DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Gost
Gost
#106 Uto 15 Okt - 7:53:10
Mnogo toplih pozdrav svima.. Nalazim se na privremenom radu u inostranstvu.Ova strani mi mnogo znaci...Jer me mnogo podsjeca na svoje.... Ivan
Gost
Gost
#107 Uto 15 Okt - 8:32:02
Pozdrav svima
Slucajno sam naleteo na ovaj forum, izgleda zanimljivo. Nisam neki preteran filmadzija, ali imam neke favorite. Iz Subotice sam, 40 godina, zena , deca, posao i Counter Strike Source kao glavi hobi.To je to.
Pozz za @Broj Jedan, hvala na pomoci oko naloga.
Gost
Gost
#108 Uto 15 Okt - 9:32:16
cao raja,ja sam spartacus mator sedam banki,volim filmove,gledam i skidam k'o lud,ali ne volim da mlatim praznu slamu...toliko o meni i od mene.
Gost
Gost
#109 Uto 15 Okt - 9:57:50
Vec sam se predstavio, al da dodam da sam YU nostalgican, volim sci-fi filmove, mada sam skrt na recima volim druzenje. Pozdrav svim clanovima.
Gost
Gost
#110 Uto 15 Okt - 11:09:46
cao ja sam Vlada iz Nisa,sajt je super,volim da gledam stare ratne filmove sa tematikom drugog svetskog rata
Gost
Gost
#111 Uto 15 Okt - 14:18:36
Alexandra iz BG, Pozdrav Svima! Sajt je predivan, prsti od toplih emocija. Svaka cast ekipi koja ga je radila.Ne menjajte nista nego nastavite ovako, puno pozdrava i zelje da se ovaj sajt odrzi!
Gost
Gost
#112 Uto 15 Okt - 17:11:51
Pa, ja baš i nisam tako nov član, ali nisam ništa do sada napisao, i/ili komentarisao... Elem, na prvi pogled se vidi da je sajt sa merom, pregledan, informativan, za nas filmofile, bar, kao i da se redovno održava. Sve pohvale, a ja ću da se potrudim da češće dajem neki svoj koristan doprinos, u vidu komentara i/ili nekog priloga.
Puno pozdrava svima!
Gost
Gost
#113 Uto 15 Okt - 18:02:27
boris-qatar
Gost
Gost
#114 Uto 15 Okt - 18:58:46
posto vidim da se mnogi javljajusa svojim komentarima recicu jos jednom da je forum ali i ceo projekt fenomenalan,sve je naime receno u raznim komentarima,samo da dodam nastavite ovako,gledanje starih filmova predstavlja nam veliko zadovoljstvo
Gost
Gost
#115 Uto 15 Okt - 19:59:41
pozdrav svima,,,ja sam Alen iz Zagreba,,želim svima lijep provod na odličnom sajtu,,,,pozzzz
Gost
Gost
#116 Uto 15 Okt - 21:38:27
Pozdrav svima , ja sam Biljana ,trenutno sam u Francuskoj inace iz Bajine Baste ....
Gost
Gost
#117 Sre 16 Okt - 5:27:29
Dobro jutro,hvala ekipi Zvezdan foruma,odlican sajt. Hvala na prijemu ! Biljana
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj poruka : 2173 Poeni : 9852 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
#118 Sre 16 Okt - 8:14:56
Dobro jutro,dobro nam došli/le! Nakon predstavljanja,navratite u naš forumski SalooN
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Gost
Gost
#119 Sre 16 Okt - 17:10:51
Pozz svima...na kritiku administratora N#1 odgovaram predstavljanjem...Aleksandar, iz Sremske Mitrovice, radim po ceo dan, ali se nadam da cu uspeti da odgledam bar jedan film do kraja, pa javljam utiske...xD....inace forum je sjajan...pozz svima i vama N#1...
Gost
Gost
#120 Sre 16 Okt - 19:59:11
Pozdrav svima!ja sam Čičak,iz Sremskih Karlovaca,tri dana sam mlađi od Dunava,a ovde sam već neko vreme i ajd sad štogod da i napišem.
Gost
Gost
#121 Sre 16 Okt - 20:13:59
Pzdrav svima! Ja sam Mirza iz BiH. Tačnije, iz Zenice!
Gost
Gost
#122 Sre 16 Okt - 21:01:57
Dobro vece dobri ljudi,pozdrav iz Irske. Tmurno nikakvo ali sa ovim forumom,najbolji na svetu ,lakse je:)
Gost
Gost
#123 Sre 16 Okt - 23:35:38
Dobro vece, nikad u zivotu (do sada) nisam ucestvovao na nekom forumu . Nisam siguran kako ovo funkcionise, ali sajt, filmovi, stari, strani, mi se SVIDJAJU ! pozdrav, Peca
Gost
Gost
#124 Čet 17 Okt - 14:24:38
Pozdrav svima, dobih mail da treba da budem aktivna... i eto... gledam filmove, najvise one stare... super je sajt. Nisam navikla da pisem po forumima, ali ako treba, eto i to cu. Uzivajte ma gde da ste, pozdrav iz Svedske :-)
Gost
Gost
#125 Čet 17 Okt - 15:14:20
Pozdrav svima. Ja sam Saša iz Niša. Volim domaće filmove , i naravno druženje sa pozitivnim ljudima !