DA BI MOGLI DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU MORATE DA BUDETE REGISTROVANI NA SAJTU vk.com Kliknite OVDE Da Se Registrujete. NAKON REGISTRACIJE ULOGUJTE SE TAMO I MOĆI ĆETE DA GLEDATE FILMOVE NA FORUMU
ja sam pomocnik i tu sam iz srbije pogledam po koji film a pisanje mi losija strana
Gost
Gost
#127 Pet 18 Okt - 2:56:15
Pozz, ja sam Mirjana. Volim strae, jugoslovenske filmove. Tako sam otkrila i ovu vasu kolekciju, jednu od najboljih online kolekcija na koje sam ikada naisla. Tolioko za pocetak. Poz!
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj poruka : 2173 Poeni : 9852 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Gost
Gost
#129 Pet 18 Okt - 11:04:21
Pozdrav iz Zemuna,
Boki...
Gost
Gost
#130 Pet 18 Okt - 12:15:03
Поздрав,
ја сам Васо, волим да кажем да сам из једног села на сјеверу Црне Горе пошто су око мене углавном сељаци. На страницу сам дошао јер сам желио да погледам филм Последња трка послије много година а он је био једино овдје расположив. Хвала на томе. Иако сам велики филмофил, не гледам много филмова а и оно што видим тражим да буде у најбољем могућем квалитету. Преферирам скоро искључиво старије филмове а мој укус је врло широк (чак преширок!) и креће се рецимо од Луча Фулчија до Јасуђира Озуа. Списак филмова које имам у колекцији (на дисковима и дигитално) може се видјети овдје http://www.blu-ray.com/community/collection.php?u=56429 (Blu-ray) и овдје http://djvaso.filmaf.com/owned (све заједно)
Уздравље
Gost
Gost
#131 Pet 18 Okt - 19:21:21
Pozdrav ekipo ja sam Dragan iz Sekurica
Gost
Gost
#132 Pet 18 Okt - 19:34:46
Pozdrav prijatelji...registovao sam se na forum davno nekad ...neznam ni sam kada....registrovao i nikad vise dosao na forum,zaboravio i da postoji...pre neki dan dobio upozorenje da se brisu nekativni clanovi sa "Zvezdan foruma"...sta je to Zvezdan forum???....logovao se detaljno pregledao forum ,odgledao odlican film..........pa ovaj forum je ekstaaaaatra..nemojte da me brisete pls !!!!!
a da...moje ime je Slobodan imam 35 god..iz Nisa.........trenutno arbajtujem po Evropi
Gost
Gost
#133 Sub 19 Okt - 9:01:48
pozdrav svima, ja sam Vlada iz nisa,ljubitelj sam starih filmova,sajt je super
Gost
Gost
#134 Sub 19 Okt - 10:47:38
Pozdrav za sve.Ja sam Srdjan iz Leskovca
Gost
Gost
#135 Sub 19 Okt - 13:04:45
Bole iz Odzaka predstavljam se drugi put samo da me ne izbrisete.Volim ovaj sajt zbog starih filmova
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#136 Sub 19 Okt - 13:10:16
Pa prijatelju, nemoj da se predstavljaš po x puta nego ako stvarno voliš ovaj sajt a ti pomozi malo i uhvati i kreni da pišeš komentare kad odgledaš nešto,jer uskoro kreće drugi ciklus brisanja onih koji ništa neće da pišu - svako ko za mesec dana boravka ovde ne bude imao najmanje 5 komentara takođe će da leti napolje, znači,navali da pišeš ako ti se ostaje sa nama,jer predstavljanje po x puta neće da pomogne nikome...
Gost
Gost
#137 Sub 19 Okt - 17:52:22
Pozdrav svima iz Subotice, forum je super!
Gost
Gost
#138 Ned 20 Okt - 2:35:17
srdacan pozdrav svima iz novog sada!
ja sam stevan, vanjin sam tata, milenin suprug, profesor sam fizike.
kad sam se uclanio ovde, to je prosto bilo mesto gde sam nasao neki film koji sam u tom trenutku trazio (hitler iz naseg sokaka, mozda, nisam siguran vise...) neaktivnost je bila takva da nisam ni bio svestan da je u pitanju, u stvari, forum... ne znam vise ni sta sam mislio da sam nasao, verovatno sam bio previse zadovoljan kolekcijom da bih o tome razmisljao... nije pohvalno, ali eto... nisam siguran koliko ce potez admina da iskljuci neaktivne (pogotovo formulacije tipa "ko nece, letece odavde") doprineti povecanju kvalitetne aktivnosti na forumu, ali cu pokusati da dam svoj doprinos... iskreno, plasim se da ce se aktivnost svoditi na "odlican!", "sjajan film", "od kad ovo nisam gledao..." i slicne komentare, no ok, i to je bolje od NULE... valjda... uostalom, ja prvi nisam nikakav kinematograf, te ce, po svoj prilici, i moji komentari biti manje-vise trivijalni. toliko za sada! pozdrav!
Gost
Gost
#139 Ned 20 Okt - 2:39:15
Zdravo zovem se POPAJ iz Ljubljane
Gost
Gost
#140 Ned 20 Okt - 5:57:38
Cao raja evo i mene pozdrav svima
Gost
Gost
#141 Ned 20 Okt - 19:30:24
Pozdrav svima na forumu iz ravne Slavonije. Ime mi je Zdravko Brlosic i zivim svoj cijeli zivot u Osijeku. Volim strane i domace kako filmove tako i serije. Ako bas moram izabrati kojim pod vrstama filmova dajem prednost, to je SF, avantura i komedija. Na ovog "zvezdana" sam natrapao prije nekoliko mjeseci trazeci neke stare EXYU serije i odusevio me je sa kolicinom, raznovrsnosti i paznjom kojom su skupljeni ti materijali. Zato sam ga preporucio mnogim mojim prijateljima.
Gost
Gost
#142 Ned 20 Okt - 20:13:15
Zdravo ljudi!Zovem se Nikola imam 29 godina i obozavam filmove!sad baš skidam jumanji ne znam da ,li se sečate filma,eto toliko od mene za sada!kucakmo se opet!
Gost
Gost
#143 Pon 21 Okt - 9:12:18
Ja sam se vec predstavio , vidim obrisano jer verovatno nisam trebao otvarati novi post...Elem , Nofear, Subotica, zena , deca , stalan posao, ponekad pogledam poneki dobar stari film ali primarni hobi counter strike...Ne bih da hvalim forum neosnovano, ako bude pozitivnih iskustava postavicu post:mfrog:
Gost
Gost
#144 Pon 21 Okt - 11:40:08
Hajde, da ne budem bezobrazan, ali stvarno ne znam o čemu bih pisao - zato, pitajte me, slobodno, bilo šta, pa ću vam odgovoriti... pozdrav svima!
Sir Oliver
UPLoader MODerator
Broj poruka : 2173 Poeni : 9852 Reputacija : 1949 Datum upisa : 05.07.2012 Datum rođenja : 04.09.1966 Godina : 58 Grad : Zagreb
#145 Pon 21 Okt - 12:58:36
Pogledaš film i o ponekom napišeš svoje mišljenje.Kakav je to problem u mjesec dana napisati 5 komentara? Prvenstveno Broj Jedan ulaže veliki trud da bi vam omogućio gledanje ovolikog filmskog blaga i najmanje što možete napraviti je da se povremeno javite,a ne samo da gledate filmove i odete.
Možeš nam se pridružiti u forumskom Saloonu,gdje čavrljamo o raazličitim temama SalooN
Ponekad,nakon razgovora s ljudima,čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje psa,osmjehne se majmunu i s puno poštovanja skine šešir pred slonom
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Broj poruka : 5091 Poeni : 22754 Reputacija : 1688 Datum upisa : 08.09.2010 Datum rođenja : 03.04.1972 Godina : 52 Grad : Iz Selo Zanimanje : Bivši Tonmajstor Bivše Zaječarske Timočke Televizije i Bivši Tonmajstor i Urednik Noćnog Programa BIG Radija - Bor
#148 Pon 21 Okt - 14:14:23
NoFear ::
Ja sam se vec predstavio , vidim obrisano jer verovatno nisam trebao otvarati novi post...
NoFear ::
Pozdrav svima
Slucajno sam naleteo na ovaj forum, izgleda zanimljivo. Nisam neki preteran filmadzija, ali imam neke favorite. Iz Subotice sam, 40 godina, zena , deca, posao i Counter Strike Source kao glavi hobi.To je to.
Pozz za @Broj Jedan, hvala na pomoci oko naloga.
Vidiš da nije obrisano.. nisi imao potrebe drugi put da se predstavljaš
Gost
Gost
#149 Pon 21 Okt - 17:24:57
Pozdrav svima, ja sam Dejan iz Beograda
Gost
Gost
#150 Pon 21 Okt - 19:58:47
pozdrav svima ja sam Bixi zivim u beogradu jednom recju - filmofil